Vordering indienen
030 - 2 364 364

Over ons

B&D Juristen is een high-end credit management- en juridisch advieskantoor. Wij verzorgen (complexe) business to business-incassoprocedures. Daarnaast bieden wij oplossingen op vakgebieden die bijzondere kennis en expertise vereisen, zoals huurrecht, VvE-recht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht.

B&D Juristen werkt met een team van 30 medewerkers, voornamelijk juristen, voor verschillende opdrachtgevers in het business to business segment. Onze ervaren juristen en juridisch specialisten zijn op de hoogte van wettelijke regelgeving, jurisprudentie en vooral ook de praktische wegen om tot een goed resultaat te komen.

Het vinden van een oplossing voor onze klanten staat centraal in onze aanpak. Kennis en pragmatisch handelen gaan bij B&D Juristen dan ook hand in hand. Wij werken niet volgens een standaard procedure maar leveren advies op maat. Wij luisteren naar de wensen van de klant en zoeken naar een daarbij passende oplossing. Een goede communicatie met de opdrachtgever en de debiteur is daarbij vanzelfsprekend. De aanpak zal van geval tot geval verschillen. In alle gevallen geldt: B&D Juristen levert maatwerk!
B&D Juristen maakt gebruikt van Google Analytics.
Hiermee verzamelt B&D Juristen enkel statistische gegevens die van belang zijn voor de verbetering van de website.
B&D Juristen verzamelt géén gegevens over de identiteit van bezoekers.