Photo
Bel B&D Juristen. Wij zijn u graag van dienst!

030 - 2 393 972

Het nieuwe abonnement voor VvE Beheerders

Als juridisch VvE specialist begrijpt B&D Juristen maar al te goed dat de drempel om juridisch advies in te winnen voor uw VvE vaak te hoog is. De kosten van een advocaat of jurist liegen er namelijk niet om. Logisch dus, dat u eerst even wacht met het vragen van juridisch advies voor de VvE’s die u beheert.

Om juridische kosten en de drempel om advies te vragen een stuk te verlagen, heeft B&D Juristen het volgende aanbod: wij bieden u voordelig juridisch advies inclusief uw eigen juridische hulplijn voor de VvE’s die u beheert.

Gratis inloopspreekuren met B&D Jurist op uw eigen locatie!

Met het abonnement heeft u een eigen bedrijfsjurist waar u mee kunt overleggen over eigen zaken maar ook over allerlei kwesties bij de VvE’s die u beheert. U kunt contracten door ons laten nakijken of gebruik maken van onze incassoservice. U kunt voor uw VVE’s zelfs 2 keer per jaar een gratis inloopspreekuur aanvragen met een B&D Jurist op uw eigen locatie! U heeft inzicht in de kredietwaardigheid van eventuele leveranciers door middel van onze credit checks, gratis deelname aan door ons georganiseerde kennissessies en nog veel meer.

U kunt het aanvraagformulier hier downloaden en het abonnement direct aanvragen. Wilt u eerst meer uitleg? Bel ons of klik op onderstaande button en we komen bij u langs voor een persoonlijke uitleg!

Downloads

- Brochure
- Aanvraagformulier inclusief actievoorwaarden
- Voorwaarden VvE Abonnementen