Photo
Bel B&D Juristen. Wij zijn u graag van dienst!

030 - 2 393 972

De nieuwe VvE abonnementen
van B&D Juristen

Als juridisch VvE specialist begrijpt B&D Juristen maar al te goed dat de drempel om juridisch advies in te winnen voor uw VvE vaak te hoog is. De kosten van een advocaat of jurist liegen er namelijk niet om. Logisch dus, dat u eerst even wacht met het vragen van juridisch advies.

Om juridische kosten en de drempel om advies te vragen een stuk te verlagen, heeft B&D Juristen nieuwe abonnementen ontwikkeld voor uw VvE. Met een passend juridisch abonnement kunt u snel schakelen met onze juridische hulplijn en heeft u bijvoorbeeld een eigen jurist, die u om advies kan vragen. Download de brochure voor meer informatie over onze nieuwe abonnementen.

Tijdelijk gratis Basis abonnement!

Profiteer nu van ons actie aanbod: probeer het Basis abonnement een jaar lang gratis! Het Extra en Comfort abonnement zijn bovendien tijdelijk aanzienlijk in prijs verlaagd. U kunt het aanvraagformulier hier downloaden en het abonnement naar keuze direct aanvragen. Hierin leest u ook meteen onze actievoorwaarden. Wilt u eerst meer uitleg? Bel ons of klik op onderstaande button en we komen bij u langs voor een persoonlijke uitleg!


Heeft u het beheer van uw VvE uitbesteed aan een VvE beheerder?
Zo ja, wat is de naam van dit bedrijf?

Downloads

- Brochure
- Aanvraagformulier inclusief actievoorwaarden
- Voorwaarden VvE Abonnementen